Sunday, November 21, 2010

STRESSS DUH!

Salam...
yeah! kerana kesibukan yang melanda, kepala ana hampir 2 pecah dek perkataan sibuk umpama jarum yang nak cocok2 kepale ana nih! wokeh... bile dah sakit kepale, ana nih biasenye buka internet... dan bile tengok internet tak boleh nak connect lagi, kepale bertambah stresss sesangat! kenape? streamix ni asyik lip lap lip lap gitu.... pulak tu dahlah lembab! mmg...mmmg fed up sesangat duh!
 Dan setiap kali ana tengok iklan jalur lebar atau yang berkaitan dengan internet, terus aje ingat fasal lip lap lip lap tuh!


wokeh... tambah lagi stresss ana bile ingat gred pmr 2010 ni akan naik! akan naik! akan naik dude!!!dan kerana itu ana dah takde mood bile ingat fasal tuh dude~!!!!
ayohaiiiii....cammane nih! gane2 pun, harap2 gred pmr yang naik tuh cume gosssip jer!!!
aduyaaaiiii... manyak mule stress dah~~

2 comments:

  1. mudah-mudahn gred pmr xnek..huhu..
    cdey nyer lau gred nek

    ReplyDelete

Followers