Friday, November 26, 2010

JUST SUKE SUKI SUKA SUKO...

 SMKAKA...sekolah tercinta... sekolah nih... sekali pandang mmg biase jer....


tetapi, murid2 di sini mmg luar biase! mereka menyembunyikan identiti masing2...
salah seorang kawan ana ade yg jadi kamen rider, batman, ultraman, etc,etc
kenal tak budak nih?die nih dulu murid smkaka. die sebenarnye seorng yg rajin...namun nasib x menyebelahinye. Die fail dlm subjek Bio padahal tu subjek feveret yer...sian yer, orp?

oleh sbb tidak tertahan lagi, die hendak membalas dendam kat smkaka..... yer panggil kawan2 yer jgop...
alah...raksasa dlm citer ultraman tuh! sumenyer kawan yer...

murid2 smkaka, seperti yg kite sume sedie maklum, mereka tidak rase gentar kerana mereka sebenarnya ialah perwira yg bertanggungjawab utk mempertahankan galaksi! kerana mereka ialah ULTRAMAN!eleh... setakat raksasa fail Bio tu nak heran wat nape? orp? ; )




slps cikgu2 sume berubah fikiran, kami terus merancang strategi utk pulau raksasa fail Bio.Die yg nak balas dendam, kite kene balas balik, yer dop? xD

Kami juge sediekan helikopter utk pertahankan smkaka yg tercinte! YEAH!!!



akhirnye....

tu ana tuh! dah tukar jadi ultraman yg ke berape ntah...
muahahahaha...


yg nih plak senior form 5...

siap sedia untuk merancang serangan dude!


dipendekkan cerite, kami telah menang! kami berjaya menewaskan raksasa fail Bio dan angkatan2 nye! Yeah...
akhirnye, smkaka kembali harmoni...

pssss...kalau edit gambar, baru jadi real orp....

amatlah jujurnye bahawa ini cume immaturing ana yg merapu-rapu...


1 comment:

  1. lawok la..cite ni awok buat ke???

    ReplyDelete

Followers